Tillbaka Tillbaka

Mousetrapper Advance 2.0+ svart/vit

Mousetrapper Advance 2.0+ svart/vit
Art nr: MT122 Lagerstatus:
I lager
Lägg i favoriter
Excl. moms: 3 120,00 kr Inkl moms: 3 900,00 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Uppgraderad version av storsäljaren Mousetrapper Advance 2.0. Den har precis som Advance 2.0 hela 6 programmerbara knappar, men har lyxigare handlovsstöd – samma som på Mousetrapper Prime. De avlastande handlovskuddarna är avtorkningsbara och hålls enkelt rena och fräscha med ytdesinfektionsmedel. Tål desinfektionsmedel med upp till 85% alkohol.

Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet. I och med detta kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel som du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. Det breda och mjuka handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Du har även möjlighet att vänsterklicka var du vill på styrmattan. Med programmet MT Keys kan du enkelt förändra befintliga funktioner på din Mousetrapper så du får just de funktioner du vill ha. Programmet MT Keys kan lätt laddas ner på Mousetrappers hemsida. Mått: 480x110x20 mm.

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×