Tillbaka Tillbaka

Contour RollerMouse Pro3

Contour RollerMouse Pro3
Art nr: 70004142 Lagerstatus:
I lager
Lägg i favoriter
Excl. moms: 3 068,00 kr Inkl moms: 3 835,00 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Den traditionella musen kräver att du använder armar, rygg, axlar, nacke, händer och handleder för att utföra en mycket enkel uppgift - att flytta markören på en datorskärm. Detta är orsaken till många potentiella problem, från karpaltunnelsyndrom till belastningsskador, och kan orsaka smärta.

RollerMouse är ett ergonomiskt alternativ till musen och är placerad rakt framför dig mellan dig och ditt tangentbord. Du flyttar markören genom att röra lätt vid rullstaven med fingertopparna. Med RollerMouse undviker du skadliga rörelser.

RollerMouse Pro3 har flera användbara funktioner, t.ex. klipp och- klistra med ett klick, tre olika lägen och möjlighet att ställa in knappmotstånd och markörhastighet. Du kan justera hur hårt man behöver trycka för att klicka med musen.

Basen av aluminium minskar risken för att enheten ska rubbas ur sitt läge. Handledsstödet i konstläder löper längs hela enheten. Skrollhjulet är smartare och det går lättare att navigera runt. Till RollerMouse Pro3 medföljer tangentbordsstöd som placeras mitt på enheten. Tangentbordsstöden är gummerade och håller enheten stadigt på plats. Ju stadigare RollerMouse Pro3 ligger mot bordet, desto lättare hittar du rätt knappar och kan arbeta i den ställning du föredrar.

- 8 knappar (5 förprogrammerade funktioner)
- Hög precision – upp till 2400 dpi
- Integrerat handledsstöd av konstläder
- Installation genom plug-and-play – inga drivrutiner behövs
- Ansluts via USB-kabel
- 2 års garanti
- Mått: 2,9 x 48,8 x 9,9 cm

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×