Tillbaka Tillbaka

Mousetrapper Advance 2.0 svart/vit

Mousetrapper Advance 2.0 svart/vit
Art nr: MT112 Lagerstatus:
Tillfälligt slut
Lägg i favoriter
Excl. moms: 2 711,00 kr Inkl moms: 3 388,75 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Mousetrapper Advance 2.0 är uppföljare till storsäljaren Mousetrapper Advance. Supertunn ergonomisk design, högre pekarhastighet och ny skrollfunktion med knappar för upp och ned. 6 programmerbara knappar och uppdaterad programvara MT Keys (nedladdningsbar och finns som app till Windows 10). 2000 dpi. Utvikbart tangentbordsunderlägg gör att den passar till de nya supertunna tangentborden. Utbytbara handledsstöd. Mått: 480x110x20 mm.

Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet. I och med detta kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel som du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. Det breda och mjuka handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Du har även möjlighet att vänsterklicka var du vill på styrmattan. Med programmet MT Keys kan du enkelt förändra befintliga funktioner på din Mousetrapper så du får just de funktioner du vill ha. Programmet MT Keys kan lätt laddas ner på Mousetrappers hemsida.

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×